avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ABONAMENT FALS TELEFONIE MOBILA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ABONAMENT FALS TELEFONIE MOBILA

In luna dec. 2011 am aflat intimplator ca pe numele meu s-a facut un abonament la o firma de telefonie mobila cu data de 27.01.2009.Eu nu am semnat nici un contract cu aceasta firm ,fiind abonat la alta firma de ani de zile cu trei abonamente pt. toata familia.Nu am fost instiintat in nici un fel deacest abonament,altfel demaram treaba din timp.Cind am inceput investigatiile pe cont propriu am fost contactat de o firma de recuperari la care m-i s-a spus de la firma de telefonie mobila ca a ajuns dosarul meu de "rau platnic".am fost la politie unde am depus o plingere penala impotriva firmei de telefonie mobila dar politia nu mi-a dat nici o copie sau un nr. de inregistrare,au spus sa astept pina voi fi contactat.Am fost la O.P.C. si am vrut sa fac o sesizare dar m-i sa spus ca trebuie sa am ceva dovada ,ceva scris,o factura,o adresa,ceva.Am depus o cerere-sesizare prin care am anuntat firma de telefonie mobila de situatie si am cerut sa-mi trimita copii ale contractului si celor doua facturi care au fost emise si nu au fost achitate.Am depus sesizarea in 19.12.2011 si am primit nr. de inreg. cu data de 13.01.2012.Toate aceste lucruri sau intimplat dupa numeroase convorbiri telefonice si in persoana la magazinele respectivei firme de telefonie mobila .Nu au vrut sa-mi ofer date privitoare la contract pt. ca au spus ei "sint confidentiale",adica ,cum eu le dau toate datele personale ,ei ma acuza ca nu platesc contractul dar cind le-am spus ca este fals nici macar nr. de telefon nu mi-l dau si mai au si tupeul sa ma intrebe unde l-am facut si cind l-am incheiat.Acest lucru denota incompetenta si prostia la care s-a ajuns in romania vizavi de cetateanul sau clientul roman.Cit de curind ,o sa ma trezesc cu citatie de la firma de recuperari care practic actioneaza in baza unui contract nul .Angajatul firmei de telefonie mobila care a facut contractul inseamna ca este un infractor,fara el nu se putea incheie un astfel de contract pt. ca trebuie buletinul,factura de necesitati si titularul in persoana.Ce pot sa fac : sumele se ridica la aprox.4000 ron.Eu am familie si imi platesc toate taxele catre stat ,am un baiat de 17 ani premiant care trebuie sustinut financiar,deci este exclus sa platesc si dupa aceea sa ma ocup de ei .Daca cei competenti nu rezolva problema atunci cind o sa vina cineva pt. recuperari o sa-mi fac dreptate singur,fara jumatati de masura .Ce alta varianta am?

Alte discuții în legătură

Cerere tomanicolae43 tomanicolae43 Am depus o sesizare in scris la o firma de telefonie mobila in data de 19.12.2011 si am primit nr. de inreg. dupa lungi negocieri telefonice pe banii mei in ... (vezi toată discuția)
Abonament orange prelungit abuziv? bijouxxx75 bijouxxx75 Salut as vrea o solutie la problema mea. In ianuarie 2008 am cerut rezilierea unui abonament Orange, am fost convins sa nu renunt cu urmatoarele avantaje: 50% ... (vezi toată discuția)
Telefonie mobila anela.elena anela.elena Am abonament la o retea de telefonie mobila de 11 ani. Acum m-am hotarat sa-l reziliez si sa pastrez numarul doar ca si cartela pre-pay. Dar cei de la companie ... (vezi toată discuția)