Am depus o sesizare in scris la o firma de telefonie mobila in data de 19.12.2011 si am primit nr. de inreg. dupa lungi negocieri telefonice pe banii mei in data de 18.01.2012 cu nr. de inreg. din data de 13.01.2012.In paralel am depus o alta sesizare in data de 09.01.2012 dar m-i sa spus ca cele doua sesizari se cumuleaza avind acelasi obiect aproximativ si m-i sa dat un singur nr. de inreg. , cel amintit mai sus.Este normal asa ceva?Sa primesc nr. de inreg. dupa aproape o luna de zile la o firma mare care se respecta .Oricum acest lucru este partea minora la problema care o am cu aceasta firma,acesta fiind primul pas.Cui trebuie sa ma adresez ca sa-mi cer drepturile.
Nu este normal ca doua sesizari facute in date diferite sa aiba acelasi numar de inregistrare. Practic prima sesizare nu mai exista.
Pentru a va putea adresa Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor trebuie sa asteptati sa vi se raspunda.
Daca raspunsul nu este cel pe care il doriti, aveti motiv sa faceti reclamatia - fara dovada ca ati incercat rezolvarea pe cale amiabila, nu va fi luata in considerare.