avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ABONAMENT ORANGE PRELUNGIT ABUZIV?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ABONAMENT ORANGE PRELUNGIT ABUZIV?

Salut as vrea o solutie la problema mea. In ianuarie 2008 am cerut rezilierea unui abonament Orange, am fost convins sa nu renunt cu urmatoarele avantaje: 50% reducere la abonament 12 luni si telefon nou la pret de abonament .In 06.02.2008 am semnat actul aditional de prelungire cu 24 luni, pe urmatoarele 2 facturi nu a fost efectuata reducerea dupa mai multe telefoane m-i s-a spus ca nu a fost trimis actul la timp si m-i s-au propus doua solutii scaderea sumelor platite din urmatoarea factura sau inceperea perioadei de "reducere" din luna urmatoare am acceptat varianta a doua. In 06.01.2010 am cerut telefonic rezilierea acelui abonament si am aflat ca cele 24 de luni nu expira in 06.02.2010 cind am semnat actul aditional ci in...28.05.2010 cind ar fi inceput oferta eu fiind "vinovat" ca nu am anuntat din timp problema si am si acceptat varianta a doua fara sa mi se spuna ca perioada contractuala se modifica si fara sa mai fi semnat vreun alt act aditional. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:35, 11 Ianuarie 2010
Trebuieste verificat contractul cu privire la termenele si clauzele de reziliere si eventual sesizat O.P.C.
Inainte de toate mergeti si verificati continutul contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange - pasi de urmat Daniel Popescu Daniel Popescu Buna ziua, Sunt in situatia de a fi obligat sa renunt la 2 abonamente Orange: unul de voce si unul de internet. Am incercat in zadar sa micsorez suma ... (vezi toată discuția)
Abonament orange jianu ana jianu ana in 2oo9 sept m-am prezentat sa-mi teinnoiesc abonamentul de 3 euro la orange.Am reinnoit ab. pe 2 ani si d-ra mia dat un telefon de fidelizare si un ab. de 10 ... (vezi toată discuția)
Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)