avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Act de mutare definitiva a functionarului public in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Act de mutare definitiva a functionarului public in alt compartiment

functionarul public a fost mutat in alt compartiment in urma consimtamintului sau scris,dupa cca 8 luni solicita anularea lui in instanta. Ce sanse are ?:(
Cel mai recent răspuns: ion marin , utilizator 22:54, 21 Ianuarie 2012
nici una
de ce nici una? depinde de circumstante, de starea de sanatate a fp, de cat de bine a fost intocmit actul administrativ de modificare a raportului de serviciu..., io cred ca e mai bine sa cerem detalii decat sa dam verdictul, orbeste. :)
asa cum am spus ,mutarea definitiva a intervenit in urma consimtamintului sau scris,pe aceeasi functie publica si cu acelasi salariu
Poate sa dovedeasca faptul ca in momentul consemnarii consimtamantului, era lipsit total de discernamant ?...
exclusa lipsa de discernamint

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi sanctionat daca refuz mutarea definitiva in cadrul unui alt compartiment? zombi zombi sunt functionar public iar de curind am fost instiintat verbal de seful meu ca voi fi mutat (nu a mentionat daca definitiv ). . probabil voi primi o decizie ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii functie conducere alexandru2004 alexandru2004 In anul 1997 am absolvit Colegiul administratie locala /secretariat ( SSD) angajandu-ma la Primarie in fct. de ref. de specialitate in cadrul compartimentului ... (vezi toată discuția)
Anulare testament niculaucarmen niculaucarmen o femeie in varsta de 83 ani a lasat mostenire, prin testament, toate bunurile, femeii de serviciu, fara ca familia acesteia sa stii. Acest testament a fost ... (vezi toată discuția)