avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Instrainarea, unui auto fara plata taxei prin ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Instrainarea, unui auto fara plata taxei prin hot.def.si irevocabila

Buna ziua,

Va rog,o lamurire in ceea ce priveste taxa auto:
-sunt posesorul unui auto 2500cmc,fabricatie 1992 si inmatriculat in Romania in febr 2011,fara plata taxei ,in urma unei hotarari definitive si irevocabile.

Intrebare:In cazul instrainarii(vanzare,donatie,etc)noul proprietar va mai plati aceasta taxa sau este valabila acea hotarare definitiva si irevocabila?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kutuabe , utilizator 15:41, 20 Ianuarie 2012
Hotararea pronuntata de instanta de judecata vizeaza si are efecte strict asupra actiunii formulata de catre proprietarul de drept al autoturismului la momentul introducerii actiunii si nu are efecte asupra proprietarilor viitori ai autoturismului
aceste mesaje legate de taxa auto nu le-am mai gasit in forum,asa ca ,va rog sa-mi faceti precizarea daca raspunsul dat mai sus este in urma afisarii sumare a hotararei def si irev,pe care mi-ati cerut-o.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa timbru catalinolteanu catalinolteanu Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti daca platesc taxa aceasta de timbre pentru un autoturism care a fost inmatriculat fara taxa de emisii conform unei ... (vezi toată discuția)
Lipsa de folosinta Marta Tot Marta Tot Solicitarea de catre proprietar de despagubiri pentru lipsirea de folosinta a unui imobil se poate face pe perioada de trei ani dinaintea introducerii ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ksk2net ksk2net am auzit k pot recupera taxa auto,cu ajutorul unui avocat,pot da statul in judecata taxa fiind ilegala?????=D> (vezi toată discuția)