avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata taxa timbru
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata taxa timbru

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti daca platesc taxa aceasta de timbre pentru un autoturism care a fost inmatriculat fara taxa de emisii conform unei sentinte civile ramase definitive si irevocabila din data de 12.01.2012?
Cel mai recent răspuns: catalinolteanu , utilizator 16:26, 24 Septembrie 2013
Ce scrie in hotararea irevocabila?
Sa o achitati sau nu?
nu o am la indemana. ce pot spune acum este ce scrie pe certificat : inmatriculat fara taxa pt emisii poluante conform sc din 12.01.2012 ramasa def si irev
trebuie sa imi faca copie proprietarul de drept si atunci o sa va pot spune exact! Va multumesc oricum pt promptitudine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarare judecatoreasca Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Sotia mea a castigat procesul cu Institutia Prefectului-Serviciul Inmatriculari, pronuntandu-se o sentinta favorabila ei, care a ramas irevocabila prin ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism calincimpean calincimpean Buna ziua, am cumparat un autoturism ,,mercedes c 220\\" in decembrie 2012 si am sentinta definitiva pentru inmatriculare fara taxa. Astazi m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Timbru mediu andreichirutza andreichirutza Buna ziua. Sunt in posesia unui autovehicul pentru care instanta de judecata a dispus inmatricularea fara plata a taxei de inmatriculare. Fac mentiunea ca ... (vezi toată discuția)