avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... caut avocat din Prahova pentru contestarea amenzilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

caut avocat din Prahova pentru contestarea amenzilor de Rovineta

Am o mare rugaminte , am primit multe amenzi de rovineta , le-am contestat ,
( am platit primele doua amenzi , apoi am contestat neavand posibilitateasa achit 20 PV) si in februarie am deja primele infatisari la judecatoria din Ploiesti . la una in citatii mi s-a scris ca sa trimit toate procesele verbale primite ca sa se judece o singura data
( cred) . Asadar, am nevoie sa imi recomandati un avocat sau sa se ofere un avocat de aici din forum ca ma poate reprezenta in proces. Tin foarte mult sa castig acest proces .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:24, 18 Ianuarie 2012
Puteti vizualiza lista consultantilor-avocati inscrisi pe forumul avocatnet.ro aici.

www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati din barlad impotriva pv politia rutiera radu975 radu975 Vreau un avocat care sa ma reprezinte in instanta pentru a contesta un PV radar, intocmit la Barlad!#-o (vezi toată discuția)
Caut un avocat in ploiesti! platesc! Future Future CAUT UN AVOCAT! PLATESC! - Sa fie din Ploiesti sau din apropiere ca sa ne putem intalni in caz de nevoie. Sa aiba timp de o colaborare de lunga durata si sa ... (vezi toată discuția)
Depasire si neacordare prioritate pe trecere de pietoni SchollerG SchollerG Buna ziua, Am primit citatie sa ma prezint la politia rutiera, pentru Depasire si neacordare prioritate pe trecere de pietoni. Un cetatean a facut planere ... (vezi toată discuția)