avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Aplicarea legii achizitiilor publice la O.N.G
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Aplicarea legii achizitiilor publice la O.N.G

Am o asociatie(o.n.g) cu personalitate juridica,careia i s-a aprobat un proiect pe fonduri europene.Neavand suficienta experienta pe fonduri europene (chiar daca se stabileste o echipa de proiect) asociatia urmareste sa incheie un contract de asistenta pe proiect(din fonduri proprii,nevand legtura cu banii de la u.e)Intrebarea mea este,pentru acest contract pe asistenta proiect trebuie urmarita legea achizitiilor publice 34/2006,nu trebuie?statutul asociatiei nu prevede decat ca ,contractele facute de asociatie in nume propriu pana in 10000eur se aproba de C.D(consiliul director al asociatiei).De unde sa incep?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:44, 18 Ianuarie 2012
Puteti trimite cerere de oferta catre mai multi consultanti in Fonduri Europene , explicitand conditiile pe care le impuneti, si faceti doar achizitie directa de prestari servicii, sau angajati pur si simpli un specialist.
Va recomand acest lucru pentru a beneficia dvs. de specialistii care sa va ajute intr-adevar.
Salarizarea acestui specialist se face din fondurile proprii ale ONG, fara a fi introdus in echipa de implementare, deoarece acest lucru implica mai multi pasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar firme RuxandraIonescul RuxandraIonescul Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca reprezentantul/directorul zonal (atentie, persoana nu face parte din actionariat si nici administrator nu este!) al ... (vezi toată discuția)
Contract lector posdru corinau corinau Va rog sa ma sfatuiti si pe mine referitor la modul in care se poate incheia un contract de munca pt un lector care face parte dintr-un proiect ... (vezi toată discuția)
Infiintare azil batrani rusanica rusanica Ma intereseaza ca persoana fizica pot obtine fonduri pentru infiintarea unui azil de batrani? si care ar fi pasii de urmat (vezi toată discuția)