avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general beneficiile angajarii unui somer
Discuție deschisă în Contabilitate în general

beneficiile angajarii unui somer

Puteti sa-mi spuneti exact ce beneficii exista in cazul angajarii unui somer? Atat avantajele angajatorului cat si ale angajatului.

Alte discuții în legătură

Somer fara indemnizatie angajare beatrice_emma beatrice_emma buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pentru un somer fara indemnizatie (lipsa indemnizatie datorita demisiei) in momentul unei noi angajari, se pot solicita ... (vezi toată discuția)
Beneficiile șomerului aflat în plată la angajarea în câmpul muncii Dana Fatiol Dana Fatiol Sunt șomeră aflată în plată din 4 mai 2020.Din 11 iunie 2020 am semnat contract de munca pe perioadă nedeterminată ,,va rog sa mi spuneți dacă am ... (vezi toată discuția)
Beneficii angajare someri in cadrul unei intreprinderi individuale?! ramonasica ramonasica Buna seara! As dori sa stiu daca, o data angajata in cadrul unei Intreprinderi Individuale, mai pot beneficia de prima de relocare si toate celelalte ... (vezi toată discuția)