avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... o.u.g. 124/2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

o.u.g. 124/2011

Buna ziua!
Sotul meu este administratorul unei S.C. care nu are achitat impozitul la .primarie pe 2011.
Am fost contactata de la primarie ca daca societatea nu isi achita impozitul imi va fi suspendata indemnizatia de crestere copil!
Mentionez ca eu NU am nici o functie in firma !
Este posibil sa mi se suspende indemnizatia pentru datoriile firmei?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!..

Alte discuții în legătură

Oug 124/2011 anca_maria_82 anca_maria_82 Buna ziua, Astazi am fost contactata de un reprezentant al primariei locale care m a instiintat ca trebuie sa platesc impozitele si taxele restante. In caz ... (vezi toată discuția)
Conditionarea platii indemnizatiei pentru ccc de plata impozitelor cristyna_v2000 cristyna_v2000 As vrea sa stiu daca e posibil sa mi se suspende indemnizaztia pt cresterea copilului daca am de platit o amenda (este luata un pic mai demult prin anul 2010). (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale alina1981 alina1981 Buna ziua, in 2009 am luat un credit de nevoi personale, am platit ratele 6 luni, dupa care nu le-am mai putut plati. La acel moment, sotul a fost trecut ca ... (vezi toată discuția)