avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... OUG 124/2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

OUG 124/2011

Buna ziua,
Astazi am fost contactata de un reprezentant al primariei locale care m a instiintat ca trebuie sa platesc impozitele si taxele restante. In caz contrar mi se suspenda dreptul de a primi indemnizatia de crestere a copilului...
Eu nu am nimic de plata la primarie, dar sotul meu detine doua societati comerciale...Din cate stiu nu pot fi preluate datoriile de la o societate comerciala la o persoana fizica, mai ales in acest caz...
Cei de la primarie sustin ca se iau in calcul datoriile pe FAMILIE si din aceasta cauza se preiau si datoriile de la sot, inclusiv de la firma..
Am citit OUG 124/2011 dar nu am gasit nimic referitor la persoane juridice si la datoriile sotului, mentionat in OUG fiind doar beneficiarul, deci eu....
Ma puteti ajuta cu un raspuns????

Alte discuții în legătură

Conditionarea platii indemnizatiei pentru ccc de plata impozitelor cristyna_v2000 cristyna_v2000 As vrea sa stiu daca e posibil sa mi se suspende indemnizaztia pt cresterea copilului daca am de platit o amenda (este luata un pic mai demult prin anul 2010). (vezi toată discuția)
Supendarea platii indemnizatiei pentru cresterea copilului epuremarius epuremarius CE OBLIGATII SUNT CONFORM OUG 124|2011. DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL SE POATE INTRERUPE O INDEMNIZATIE FARA ACORDUL MEU CA BENEFICIAR? (vezi toată discuția)
Oug nr. 124/2011 e constitutionala??? Stelian Gaus Stelian Gaus OUG nr. 124/2011 pentru modificarea si completarea unor acte normative care reglementeaza acordarea de beneficii de asistenta sociala, la art. III pct. 8, ... (vezi toată discuția)