avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... proprietara imibilului o societate radiata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

proprietara imibilului o societate radiata

Am o problema juridica, si va rog sa-mi dati un sfat.

Situatia data: o soci. com. a fost radiata pe motivul de lichidare. Dupa radiere apare un creditor - (asociatie de proprietari) care are o creanta "strans legata" de folosinta unui imobil al carei proprietar este societatea radiata.
Creanta, adica datoriile fata de asociatie cuprind o perioada inainte de radiere si o perioada de dupa radiere.

Adica exista un imobil al carei proprietar nu mai exista.:stunned:

De la cine recupereaza asociatia creanta ?

Alte discuții în legătură

Termen prescriere burnaz burnaz Am avut o soc com care s-a dizolvat si radiat din 2014.In anul 2010 am avut o relatie com cu o societate in care eu eram debitorul .si datorita situatiei ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate vasilicaburnaz vasilicaburnaz Buna ziua,V-asi ruga un sfat la o situatie cu care ma confrunt. Am o soc. com srl. care detine in proprietate un spatiu comercial unde isi desfasoara ... (vezi toată discuția)
Radiere firma eu1961 eu1961 am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca ... (vezi toată discuția)