este normal ca un dosar penal, deschis acum 2 ani,sa stea la sectia de politie de care apartin, precizez ca am facut demersuri peste demersuri peste tot, si am primit urmatorul raspuns :,, urmare a petitiei dumneavoastra inregistrata sub nr.468378/27.09.2010, aspectele la care faceti referire in petitie fac obiectul dosarului de cercetare penala nr.10650/P/2010. in cauza au fost intocmite acte premergatoare pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, distrugere si furt calificat, fapte prevazute de art.180, 193, 217 alin.1 si 208, 209 din codul penal, iar in prezent cercetarile se continua, dosarul aflandu-se in lucru la sectia de care apartin". De atunci nu am am mai primit nici un raspuns, multumesc pentru raspunsurile date pana acum si as dori sa stiu daca ma puteti ajuta dumneavoastra, precizez ca am un dosar intreg de acte doveditoare, am apelat la avocati care au raspuns ca am dreptate dar datorita faptului ca nu am serviciu nu am putut plati taxa respectiva. Daca exista cineva care ma poate ajuta ii pot trimite toate actele procesului respectiv si in cazul in care vrea sa ma reprezinte sau daca am castig de cauza cum mi s-a spus, sunt dispusa sa incheiem un contract in care sa avem un procent comun din castigarea procesului, multumesc inca odata si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns:
andymaurul , utilizator
16:50, 18 Ianuarie 2012