avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eliberare sub control judicar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eliberare sub control judicar

am fost eliberat din preventiv la recurs acum 3 zile dar aveam depusa o cerere de eliberare sub control judiciar care ar avea termen maine mai trebuie sa ma prezint am fost eliberat de T.B. si cererea e la js4 multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 17:04, 18 Ianuarie 2012
Vă prezentaţi ptr că nu dă bine să lipsiţi şi spuneţi instanţei de judecata că cererea dv.stră a rămas fără obiect ptr că deja sunteţi liber.succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este demersul unei cereri de eliberare sub control judiciar? cernatelena1989 cernatelena1989 Buna ziua ! Prietenul meu a fost arestat acum 45 de zile sub acuzatia de trafic de droguri. Asupra lui nu s-a gasit nimic, el nu a fost prezent la ... (vezi toată discuția)
Recurs procuror cernatelena1989 cernatelena1989 Buna ziua ! In urma unei cereri de eliberare sub control judiciar aceasta a fost aprobata in instanta de judecator. Se mai poate face recurs de cineva ... (vezi toată discuția)
Furt calificat acesia acesia buna ziua..am j eu un prieten care cazieru lui este curat nu mai are antecedente,a furat de la un peco 210 litri d motorina,la prins marfa sa recuperat patronu ... (vezi toată discuția)