Am cumparat o masina inmatriculata in 2009 in romania si sunt al 4-lea cumparator am fost luni pe data de 16 ian sa o inmatriculez si cei de la politie nu vor sa o inmatriculeze ca nu am adeverinta de la fisc ca primul proprietar a platit taxa . Ce pot face ca nu dau de primul proprietar din romania? VA ROG < DACA STIE CINEVA SA-MI RASPUNDA< MULTUMESC!
Din cuprinsul cartii de identitate a autoturismului detineti detaliile privitoare la numele si adresa primului proprietar; solicitati date de la serviciul de evidenta populatiei din cadrul primariei
Nu aveti altceva de facut decat sa faceti dovada ca in 2009 s-a platit taxa de poluare. Daca ati stii care a fost domiciliul primului proprietar ati putea incerca sa obtineti de la organul fiscal competent teritorial un duplicat dupa chitanta cu care s-a platit taxa de catre primul proprietar .....
Multumesc frumos de atentia ce mi-ati acordat-o!
Am toate datele lui chiar si cnp,maine o sa incerc sa dau de el , dar daca sa presupunem ca este un tip comod si nu vrea sa mearga la fisc , cum pot sal oblig?