avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Am cumparat o masina inmatriculata in 2009 in romania si sunt al 4-lea cumparator am fost luni pe data de 16 ian sa o inmatriculez si cei de la politie nu vor sa o inmatriculeze ca nu am adeverinta de la fisc ca primul proprietar a platit taxa . Ce pot face ca nu dau de primul proprietar din romania? VA ROG < DACA STIE CINEVA SA-MI RASPUNDA< MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: geobotosani , utilizator 21:08, 22 Ianuarie 2012
Din cuprinsul cartii de identitate a autoturismului detineti detaliile privitoare la numele si adresa primului proprietar; solicitati date de la serviciul de evidenta populatiei din cadrul primariei
Nu aveti altceva de facut decat sa faceti dovada ca in 2009 s-a platit taxa de poluare. Daca ati stii care a fost domiciliul primului proprietar ati putea incerca sa obtineti de la organul fiscal competent teritorial un duplicat dupa chitanta cu care s-a platit taxa de catre primul proprietar .....
Administratia fiscala nu elibereaza date privitoare la rolul fiscal decat titularului de rol
Multumesc frumos de atentia ce mi-ati acordat-o!
Am toate datele lui chiar si cnp,maine o sa incerc sa dau de el , dar daca sa presupunem ca este un tip comod si nu vrea sa mearga la fisc , cum pot sal oblig?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata timbru de mediu savysb savysb Urmeaza sa achizitionez o masina, inmatriculata prima data in Romania in 2007. Citez: Conform reglementărilor legale privind timbrul de mediu pentru ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina inmatriculata ro d3ath_sm0k3 d3ath_sm0k3 Buna seara, ma gandesc sa cumpar o masina inmatriculata in Romania in anul 2005(un Matiz pentru sotia mea). O sa platesc taxa de poluare sau nu? Eu din ce am ... (vezi toată discuția)
Informare plata timbru mediu flocia flocia Bună ziua. Cum știi dacă trebuie să plătești timbrul de mediu? De exemplu o mașină cumpărată din România în 2006 în leasing. ... (vezi toată discuția)