avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj Amiabil la Notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj Amiabil la Notar

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai concret referitor la urmatoarea problema:
la un partaj amiabil la notar cum se calculeaza taxa notariala ptr documentul de partaj
avand urmatoarea situatie: Datorii = 24.000 Ron reprezentand Credite bancare comune iar Bunuri comune tot de 24 000 Ron.Va rog insistent sa ma ajutati in aceasta problema cu un raspuns aproximativ(cam cat m-ar costa Partajul la Notar)
Cel mai recent răspuns: varzan , utilizator 10:51, 20 Ianuarie 2012
375 de lei (onorariu stabilit in suma determinata) pentru 1 exemplar + 20 de lei pentru fiecare exemplar in plus - daca imparteala bunurilor se face in natura
Daca tot dai un raspuns te rog zimi mai concret astfel:
1 Se inmaneaza cate un exeplar ptr fiecare parte?
2 Sau se inmaneaza un sg exemplar iar daca doresc 2 ar trebui sa platesc in plus 20 Ron reprezentand cel de-al 2 lea exemplar

Daca tot am raspuns:
- se inmaneaza cate un exemplar original fiecarei parti
- cei 20 de lei sunt pentru fiecare din "exemplarele in plus" solicitate
ok multam mult ptr explicatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatii exemplu calcul 3 % taxa partaj kyky_micky kyky_micky Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti si mie cum se calculeaza concret taxa judiciara de timbru pentru bunurile comune (din masa partajabila) ce sunt supuse ... (vezi toată discuția)
Partajul de comun acord valul valul Stiti cum as putea sa fac partajul de comun acord.Am inteles ca trebuie ceva scris si semnat de ambii soti si depus la dosarul de divort.Numai ca am uitat cum ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru partaj gruiamihai gruiamihai Buna ziua, As dorii sa pun o intrebare. Firma mea a castigat o [b]somatie de plata[/b] impotriva unei [b]persoane fizice[/b] (cea cu care am semnat ... (vezi toată discuția)