avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Trebuie sa intreb,sa nu va suparati - dezabonare ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Trebuie sa intreb,sa nu va suparati - dezabonare newsletters si alerte

Va rog sa-mi spuneti cum sa fac sa nu-mi mai trimiteti mesaje multe,sau reclame ,sau ce legi intra.Prea multe mesaje de la avocatnet primesc de la voi.As vrea sa raman la avocatnet,doar pt. intrtebarile mele,cand am nevoie.Dar nu mai pot sa tot vad ca primesc multe mesaje,pe zi, de la voi.Deci ,cum sa fac sa raman doar pt. problemele mele ,nu si pt. zeci de mesaje pe care le primesc de la voi. Multumesc pt. intelegere si la revedere. :D
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:50, 19 Ianuarie 2012
Buna dimineata,
in coltul din dreapta-sus, unde aveti profilul (unde aveti poza), pe ultimul rand scrie Newsletter/alerte forum, dati click pe el si aveti posibilitatea sa debifati ce doriti, pentru fiecare categorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii avocatnet elvira rosianu elvira rosianu nu mai stiu ce am gresit acum cateva luni, dar nu mai primesc comunicarile zilniice de la AvocatNet. ce trebuie sa fac pentru a primi automat pe e-mail ... (vezi toată discuția)
Nu pot opri alertele din forum Aviziero Aviziero In email scrie: \"Daca vrei sa renunti la serviciul de alertare, te rugam sa accesezi CONTUL MEU -> CENTRUL DE ALERTE -> ALERTE FORUM si sa debifezi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)