avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despagubiri in cazul reintegrarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despagubiri in cazul reintegrarii

Trebuie facute rectificative la declaratii in cazul unei persoane reintegrata in munca in urma unei hotarari judecatoresti?
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2012
enachecotescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 19 Ianuarie 2012
Da, in acest sens trebuie rectificate toate documentele aferente aceste operatiuni ....state de plata, declaratii ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare si drepturi salariale ioanadobr ioanadobr Buna ziua, Am de recalculat state si declaratii, conform Ordinului 1045/2012, referitor la reintegrati, dar am urmatoarele nelamuriri si va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Declaratii rectificative cas rraicu rraicu Buna! Am si eu o intrebare- am un caz de reintegrare, prin urmare trebuie sa fac rectificative la cas din febr pana in dec 2010. Nu am mai facut pana acum; ... (vezi toată discuția)
Reintegrare salariat concediat nelegal LoredanaFaur LoredanaFaur Buna ziua, Un salariat a fost concediat nelegal si conform sentintei trebuie reintegrat cu toate drepturile avute anterior concedierii, as dori sa ma ajutati ... (vezi toată discuția)