avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... esalonare cu penalitati
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

esalonare cu penalitati

Buna ziua,
Acum doi ani ni s-a facut o esalonare a platii contributiei pentru mediu (aproape trei miliarde) , care includea si penalitatile.Am platit lunar, chiar daca uneori s-a depasit termenul de plata cu 1-2 zile.Acum cand consideram ca datoria s-a stins, am aflat ca mai avem de plata 98000 ron, deoarece la sumele restante dupa fiecare transa din esalonare au fost aplicate penalitati.Este legal acest fapt ,si ce pot face sa scap de aceasta plata, deoarece asta inseamna ca voi plati la infinit?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)
Posibilitate neplata penalitati nrares nrares Am avut un contract de inchiriere aparatura medicala cu taxa lunara. La un moment dat nu am mai putut plati rata, astfel s-a acumulat o datorie de 3000 RON. La ... (vezi toată discuția)
Penalizarea penalizarilor??este posibil asa ceva? BabyBlue9012 BabyBlue9012 Buna seara, Va scriu in speranta ca cineva ma poate lamurii in legatura cu problema pe care o avem. Tatal meu a fost ramas in urma cu plata intretinerii,o ... (vezi toată discuția)