avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... intrebare
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

intrebare

Buna ziua, as vrea sa stiu ce pedeapsa risca sotul meu care este acuzat de comert cu lucruri furate. la inceputul lunii decembrie sotul a plecat sa lucreze in Franta.Cineva i-a oferit posibilitatea unui castig rapid, convingandu-l ca riscurile sunt mici: amenda sau retinere pt 1 zi.Mentionez ca este sofer si a fost rugat sa transporte cu o dubita niste cauciucuri in Romania.A fost oprit in germania si retinut.a fost dus la politie si in fata unui translator fara avocat mi-a spus ca a fost retinut pentru(comert cu lucruri furate). de atunci a avut 2 termene,odata nu s-a prezentat avocatu iar adoua oara nu a venit translatoru si de 2 saptamani de la ultima infatisare nu i-a mai venit nimic instintare sau un nou termen. mentionez ca nu are antecedente si pana acum 3 luni a fost angajat. nu putem comunica decat prin scrisori, nu stiu care e situatia lui, daca o sa fie judecat si cand o sa fie pt ca a trecut mai mult de o luna decand a fost inchis si mai ales ce pedeapsa risca?multumesc

Alte discuții în legătură

Retinut germania geoavocat63 geoavocat63 Buna ziua, as vrea sa stiu ce pedeapsa risca sotul meu care este acuzat de comert cu lucruri furate. La inceputul lunii decembrie sotul a plecat sa lucreze in ... (vezi toată discuția)
Arestat in olanda Help me Help me Buna sunt mama a 2 copii si soțul meu e închis în Olanda pt furt din automatele de cafea de 3 luni problema e ca el nu a săvârșit nici o infracțiune ... (vezi toată discuția)
Consecinte- neprezentare proces-furt calificat Aandu Aandu Buna ziua!Am si eu o intrebare In urma cu un an si ceva am furat dintr-o anexa,cu inca 3 prieteni mai multe scule,prejudiciul fiind de 5000 lei dupa evaluare ... (vezi toată discuția)