Buna sunt mama a 2 copii si soțul meu e închis în Olanda pt furt din automatele de cafea de 3 luni problema e ca el nu a săvârșit nici o infracțiune doar ca era șoferul celor care au furat ei sunt 4 persoane +2 minori care acum sunt liberi au rămas numai 4 soțul meu e prima dată în Olanda si nu a avut alte antecedente nicăieri.autorul are la dosar 14 fapte in urma cercetărilor.va rog explicați mi ce pot face pt ca sunt foarte îngrijorată de ce se întâmplă va rog urgent să îmi dați un sfat
Fapta savarsita de sotul dvs. este incriminata penal la fel ca fapta savarsita de catre autor. Dvs. nu prea aveti ce face, daca va permiteti angajati un avocat, daca nu, puteti sa aprindeti o lumanare pentru vii si sa va rugati. Oricum, dat fiind ca sotul este la prima abatere, organele judiciare vor da dovada de indulgenta cand vor individualiza pedeapsa pentru sotul dvs.
Furt in olanda
ade90
am si eu o prietena romanca in olanda a fost prinsa la furat de haine si din cate am inteles a fost prinsa chiar in masina in care se afla toata marfa ... (vezi toată discuția)