daca produci un accident,proprietarul masini este in dreapta (el neavand carnet si fiind in stare de ebrietate) dar si si cel care conduce era in stare de ebrietate si nu avea carnet. produci un accident fara victime,masina in care erai a-ti reparato dar cealalta in care a-ti intrat nu si nici nu stie respectivul cine i-a busit masina. cei doi aflati in stare de ebrietate la vremea respectiva erau prieteni dar dupa ce cel care era la volan a platit pentru a repara masina proprietarului acesta il santajeaza ca va spune la politie. Si altii care nu au vazut dar le-a povestit proprietarul la un pahar ce sa intamplat il santajeaza . nu au fost alti martori inafara de cei 2 alfati in masina,nici o camera nu a surpins accidentul. se poate incepe urmariea pe numele celui care era la volan daca se va afla ? sau ce se poate intampla ?va multumesc
se poate incepe urmariea si impotriva proprietarului masinii ptr ca a incredintat masina unei persoane fara permis :) asa ca veti avea 2 santajisti, ca sa fie meci nul.
eu ma refer la cel care a fost la volan. daca proprietarul masini spune ca un prieten de al sau era la volan si nu el cand s-a produs accidentul,cum poate dovedi el ca era altcineva la volan ? va multumesc
asa cum am spus, proprietarul masinii (cel care era in dreapta la momentul accidentului) poate fi urmarit penal ptr ca a incredintat masina unei persoane despre care stia ca nu poseda permis de conducere. Nu era o gluma, ci va precizam ca nu exista nici un interes al acestuia de a-l denunta pe autorul accidentului deoarece va insemna sa se incrimineze singur.
La fel, nu are interes nici ca ceilalti sa il denunte pe autorul accidentului din acelasi motiv - va risca o condamnare pentru infractiunea la care m-am referit.