avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carnet de conducere suspendat un an, in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carnet de conducere suspendat un an, in Italia

In iulie 2011, mi-a fost suspendat permisul pe un an, in Italia. Eu am semnat o hartie prin care mi-am luat obligatia sa imi ridic permisul din Italia la expirarea termenului. Vreau totusi sa stiu daca autoritatile romane ma vor pune sa fac din nou scoala de soferi in romania. Specific ca am permisul romanesc
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 15:58, 22 Ianuarie 2012
Dacă este vorba de suspendare nu mai trebuie examen sau şcoală în România. Depinde de ce prevede legea italiană în acest caz având în vedere că ţi-ai luat obligaţia să recuprezi permisul din Italia.
În România se susţine examen pentru reducerea perioadei de suspendare sau pentru redobândirea unui nou permis în condiţiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan tzzuka tzzuka buna seara! in anul 2006 am fost prins la volan baut in bucuresti, 0.81 in aerul expirat......mina minovici..... hotrararea judec fiind data in 2007,tot ce ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere demianemeric demianemeric Cum pot redobăndi dreptul de a conduce autovehicule cat. B. şi tractor rutier ? Dacă am avut permis în ambele cazuri , pentru, cat. B. am făcut şcoala de ... (vezi toată discuția)