avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permisul de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permisul de conducere

Cum pot redobăndi dreptul de a conduce autovehicule cat. B. şi tractor rutier ? Dacă am avut permis în ambele cazuri , pentru, cat. B. am făcut şcoala de şofer în iunie 1981, iar examenul în 16 iulie 1981, iar pentru Tr. rutier în iunie 1965, după scoala profesională. Presupun că trebuie să fac examenul din nou. Intrebarea mea este: că la reexaminare îm cere să fac si scoala de sofer ? Menţionez ca din 1997 nu am condus, şi nici permisul nu mai găsesc, căt am avut niciodată nu a fost reţinut pentru abateri. Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: demianemeric , utilizator 14:12, 6 Februarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
nu ne-ati relatat motivul pentru care trebuie sa redobanditi permisul de conducere.
a fost anulat ca urmare a unei hotarari judecatoresti definitive sau l-ati pierdut?
in ambele cazuri nu se mai face scoala de soferi.
in cazul anularii se sustine examen ptr obtinerea permisului iar in cazul pierderii se va elibera un nou permis fara sustinerea examenului.
A fost expirat si nu a fost reinoit din anul 1997. Va multumesc pentru raspuns !
atunci e simplu. solicitati un nou permis pentru expirare.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis anulat tirist tirist buna ziua.Sunt sofer profesionist, B,C,E din 1998.nu am avut niciodata permisul retinut sau accidente.pe 15 sept am fost prins baut..1,08 in etilotest.as vrea ... (vezi toată discuția)
Acte necesare redobandire permis anulat tudor_tudor tudor_tudor Buna ziua! Peste cateva zile imi expira termenul de 1 an si 10 zile de la condamnare si pot sustine din nou examenul pentru permis. Va rog sa ma lamuriti in ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto - scoala de soferi refacuta (obligatoriu sau nu?) ady_best03 ady_best03 Buna ziua. In urma cu aproape 3 ani mi-a fost anulat permisul (cat. BCE) pentru conducere sub influenta bauturior alcoolice. Dupa ce mi s-a intocmit un dosar ... (vezi toată discuția)