avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR - Director export
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR - Director export

Buna ziua,
Va rog, imi puteti spune ce cod COR corespunde functiei de Director Export ? #-o

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 19 Ianuarie 2012
112004 - director societate comerciala
Director export nu este o functie prevazuta in COR ... puteti folosi codul COR 112004 pentru Director societate comerciala
mai apropiat de domeniul de activitate - director comercial cod COR 112017 care este o functie de executie. Totusi, director societate comerciala este o functie de conducere.
beatrice culda a scris:

mai apropiat de domeniul de activitate - director comercial cod COR 112017 care este o functie de executie. Totusi, director societate comerciala este o functie de conducere.


In sensul Codului Muncii, functiile de conducere sunt cele definite prin lege sau prin reglementari interne ale angajatorului.

De asemenea, poate folosi codul COR pentru director de vanzari - 112018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor Resurse Umane Srl Resurse Umane Srl Buna ziua, va rog , am tot cautat dar poate ca nu stiu eu sa caut, nu gasesc cod cor pt Director Productie si/sau Director Executiv... multumesc ! (vezi toată discuția)
Organigrama cod cor otilia13 otilia13 La o societate cu răspundere limitată cu asociat unic si cu capital de stat, a fost numit un administrator încheindu-se un contract de mandat cu acesta ... (vezi toată discuția)
Cod cor director general, director executiv lulusca lulusca Care sunt codurile cor utilizate pentru un Director General si un Director Executiv al unei societati comerciale pe actiuni? (vezi toată discuția)