avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutorul pentru caldura, proprietar doua imobile.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutorul pentru caldura, proprietar doua imobile.

Buna ziua. Locuiesc in Constanta si vreau sa obtin subventia pentru caldura. Nu am niciun venit, dar momentan sunt proprietarul a doua apartamente si anume unul proprietate personala iar celalalt luat prin credit ipotecar, prin banca.
Pot beneficia de subventia pentru caldura pentru apartamentul in care locuiesc (nu cel luat prin banca), mai ales ca eu din cate stiu nu prea sunt proprietar pe apartamentul luat cu credit pana la finalizarea tuturor platilor.

Va multumesc si astept cu maxim interes raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:57, 20 Ianuarie 2012
De principiu NU puteti sa va bucurati de acest beneficiu intrucat in Declaratia pe proprie raspundere trebuie sa spuneti daca detineti si o alta proprietate.
Or acesta a doua proprietate este o conditie esentiala de a NU vi se acorda acest ajuror pentru incalzire, indiferent de modalitatea in care dobanditi proprietatile, atata timp cat figurati inscris in Registrul de Carte funciara ca proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Ipoteca in favoarea bancii SaraK SaraK Buna, In Preambulul unui contract de rezervare, am urmatorul paragraf: [i]Intrucat asupra Imobilului este constituită o ipotecă imobiliară în favoarea ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire cu gaze l1u2 l1u2 buna,am o dilema pe care va rog sa ma ajutati sa o lamuresc:am un apartament proprietate personala,la care solicit an de an ajutor de incalzire ... (vezi toată discuția)