avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de prestari servicii site de reduceri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de prestari servicii site de reduceri

Buna ziua,
doresc sa lansez un site de vouchere si caut un contract de prestari servicii intre site (Prestator) si firma care ofera serviciul sau produsul la pret redus (Beneficiar).
Mi-ar fi de mare ajutor un punct de plecare sau cineva autorizat care imi poate face acest contract. Si un cod Caen pentru acest tip de activitate.
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit sau impozit pe veniturile microintreprinderilor consttantin consttantin Buna seara, As avea nevoie de ajutor la incadrarea corecta din punct de vedere fiscal a unei operatiuni. Mai exact, iata cum stau lucrurile: O societate ... (vezi toată discuția)
Obiect activitate Monica H. Monica H. O societate care are ca principala activitate \\"activitati ale tour operatorilor\\" poate incheia un contract de promovare site / publicitate cu alta ... (vezi toată discuția)
In ce cod caen ma incadrez sevenx sevenx Buna ziua. Doresc sa-mi deschid o firma care va avea ca obiect de activiatate vanzarea de produse online (echipamente electronice, tesaturi si rpoduse ... (vezi toată discuția)