avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obiect activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obiect activitate

O societate care are ca principala activitate "activitati ale tour operatorilor" poate incheia un contract de promovare site / publicitate cu alta societate?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:48, 18 Februarie 2013
Ce calitate are societatea, prestator? Daca da, atunci este necesar sa aiba autorizat codul CAEN specific activitatilor de publicitate.
Daca este beneficiar nu este nevoie de nici o autorizare deoarece nu presteaza un astfel de serviciu.
e vorba de niste plicuri pe care va aparea publicat si site-ul unei alte firme si pt asta se doreste incheierea unui contract de prestari servicii /publicitate...
Autorizati si activitati de publicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii resurse umane roxana69 roxana69 Ce cod CAEN trebuie sa aiba o societate care se doreste sa activeze in domeniul resurselor umane (Revisal, contracte,acte aditionale, etc). Societatea trebuie ... (vezi toată discuția)
Ordinul 1918/ 2011 leuca_luminita leuca_luminita OMMFPS 1918 /2011 a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 587/ 19.08.2011 (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii Leordeanu Leordeanu Un contract de prestari servicii se poate incheia intre o persoano fizica privata si o persoana fizica autorizata(PFA) sau S.C ? Cine are obligatia de ... (vezi toată discuția)