avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot sa infiintez PFA in alt judet decat cel de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot sa infiintez PFA in alt judet decat cel de domiciliu?

Pot sa infiintez PFA in alt judet decat cel de domiciliu? Daca da unde depun declaratia estimativa: la locul de domiciliu sau la sediul PFA? Cine imi emite decizia de impunere? Avand in vedere ca activitatea pe care o desfasor e la norma de venit care norma se ia in considerare de la domiciliu sau de la sediul pfa?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Decizie impunere nikuteau nikuteau Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri: -la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu - pfa cu norma fixa de venit iliec iliec Sunt PFA cu norma fixa de venit. Mi-am schimbat domiciliu in alta localitate (alt judet) decat cea in care mi-a fost emisa autorizatia. In noua localitate este ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca imi inregistrez un pfa in bucuresti si trebuie sa ma mut in alta localitate CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 Mi-am infiintat un PFA in Bucuresti insa va trebui sa ma mut anul care vine in alta localitate , pot functiona cu PFA-ul inregistrat in Bucuresti dar ... (vezi toată discuția)