avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare statie gpl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare statie gpl

va rog sa-mi spuneti ce acte imi trebuie pentru a infiinta o statie gpl. Aveti idee la ce costuri se ridica infiintarea statiei? mentionez ca am societate. multumesc.
Cel mai recent răspuns: anam79 , utilizator 09:55, 23 Ianuarie 2012
Buna ziua,
Pentru infiintarea unei statii GPL aveti nevoie de :
- personal autorizat ISCIR - operatorii care alimenteaza
- un RSVTI ( responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor)
- proiect avizat ISCIR pentru deschiderea statiei de distributie GPL
- proiect de amplasare (certificat de urbanism, avize , autorizatie de construire - chiar daca nu este decat o platforma betonata de cativa metri patrati )
- aviz metrolgic de instalare
- buletin de verificare cu ultrasunte a rezervorului
- pentru functionare aveti nevoie de urmatoarele :autorizatie de mediu , autorizatie ISCIR , autorizatie de la Pompieri , buletine de verificare a prizelor de pamant ( anual ) ,buletin de verificare metrologica ( anual ), operatori care sa aiba carnetele ISCIR cu verificarea anuala valabila.
Primii pasi pe care v-as sfatui sa ii faceti ar fi sa mergeti la un arhitect sa va intocmeasca proiectul de amplasare , depuneti la Primarie cererea pentru certificatul de urbanism si dupa aceea vedeti daca puteti construi o statie de distributie GPL pe terenul ales de dumneavoastra - de obicei exista o serie de restrictii care tin de distante minime ce trebuie respectate intre obiectivul dumneavoastra si vecinatati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor gaz pasant giovi_mik giovi_mik bunaziua.sunt conectat la gaz impreuna cu vecinul....adica el are contorul de gaz si io sunt alimentat dupa el ,dar nu am contor......as vrea sa imi iau un ... (vezi toată discuția)
Recuperare acte centrala apartament vgabriel07 vgabriel07 Buna ziua, Am cumparat in urma cu un an un partament intr-un bloc nou construit care dispune de centrala. Dezvoltatorul a colaborat cu o firma pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie iscir sau cncir sau psi Mirela Durnea - Expert contabil Mirela Durnea - Expert contabil Buna ziua, De ce autorizatii speciale are nevoie o firma ce are ca activitate productia de sobe/seminee ce functioneaza pe gaz (adica au in ele incorporat ... (vezi toată discuția)