avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce declaratii depun pe 2012?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce declaratii depun pe 2012?

Am un PFA - profesie liberala , cu determinare venit net in sistem real cu incepere activitate 06.01.2011.Am depus pe anul trecut declaratiile 220,070 si declaratia la casmb.In 2011 am avut activitate 0.
Intrebare:
- declaratia 200 o depun pe zero ?
- declaratia 220 pentru anul 2012 pe ce suma minima o pot depune?
- pana la ce termen trebuiesc depuse?
- si ce se intampla cu banii pe care i-am platit in 2011 in baza declaratiei 220, tinand cont ca nu am avut nici o incasare (activitate zero)?
- la casmb mai trebuie sa depun ceva? ce anume si pana cand?

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Declaratii pt pfa getafolescu getafolescu Am infintat PFA-ul anul trecut in aprilie si am depus formularul 220 pt anul 2011. Nu am avut decat cheltuieli in 2011. Ce trebuie sa fac in anul 2012? (vezi toată discuția)
Pfa taxi genia genia am pfa activitate taxi impozitare sistem real,in 2011 nu am completat nici un registru si nu am platit nimic,nici declaratia 220 nu am depus,ce este de facut ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere nikuteau nikuteau Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri: -la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)