avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... diferenta intre insolventa si faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

diferenta intre insolventa si faliment

va rog sa-mi spuneti care este diferenta intre insolventa si faliment? fima la care lucrez ar putea fi declarata falimentara si as vrea sa stiu daca lucrul asta se va intampla, ce obligatii mai are firma fata de angajati? mentionez ca pentru luna noiembrie nu am primit bonurile iar pentru luna decembrie nici bonurile si nici salariile. ambele sunt mentionate in contractul individual de munca, cat si ziua de plata a acestora. ce am putea face noi, angajatii in aceste conditii?
multumesc.

Alte discuții în legătură

Diferenta intre insolvabilitate si faliment alinastef1003 alinastef1003 va rog sa-mi spuneti care este diferenta intre insolventa si faliment? fima la care lucrez ar putea fi declarata falimentara si as vrea sa stiu daca lucrul ... (vezi toată discuția)
Firma falimentara - refuzarea platii salariului dumi32 dumi32 Buna seara, vreau sa va intreb in cazul in care firma se declara falimentara si refuza a ne platii salariile restante ce putem sa facem ? Are dreptul de a face ... (vezi toată discuția)
Șomaj după ccc Rades Rades Buna ziua, Am si eu o nelămurire.In momentul de fata sunt in ccc, la data de 24 decembrie ar trebuie sa ma întorc la munca ( 1 an si 11 luni), insa firma la ... (vezi toată discuția)