avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia complementara

Suntem o familie formata din 4 membri , sot cu 800 ron pe luna ,sotie(in CIC)cu 800 ron si alocatie copil de 42 lei .fetita cea mare este la gradinita si platim acea alocatie de hrana pentru ea.Putem beneficia in aceste conditii alocatia pentru sustinerea familiei in acest caz?

Alte discuții în legătură

Ajutor social familie monoparentala ela.m ela.m buna ziua,sunt din buzau am un baiat de 14 ani,sunt divortata si in noiembrie mi se termina somajul,unde pot face o cerere pt ajutorul pt familii ... (vezi toată discuția)
Ajutor maternal elizadany elizadany Sunt insarcinata in 8 luni si as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor maternal. Ultimii 5 ani am lucrat impreuna cu sotul meu in afara tarii, dar in ... (vezi toată discuția)
Ajutor social Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna seara, O familie compusa din 4 persoane 2 adulti+2 copii minori cu un venit de 880 ron reprezentand ICC-600 RON+ 80 RON ALOCATIILE COPIILOR,poate ... (vezi toată discuția)