am cisticat in procesul pe fond suspendarea la executarea si azi am pierdut apelul si continua acum executarea dar eu am o ipoteca pe casa din 2008 pe suma de 80000 se poate sa mi scoata casa la licitatie si sa nu se tina cont de aceasta suma sa plateasca ipoteca???
Casa se vinde la licitatie si va acoperi o parte din datorie iar pt diferenta, ramaneti datori.
Sau ipoteca e pusa pt o datorie si sunteti executat pt alta datorie?
da casa e scoasa pentru o datorie e vorba de 2000 euro luati cu contract de imprumut la notar si de la o alta pers am luat 80000 euro cu ipoteca se poate scoate casa la licitaie si sa nu tina cont de ipoteca de 80000?
Nu exista aceasta posibilitate. Daca se va ajunge la vanzarea la licitatie, se va acoperi intai suma de 80000 de euro care e garantata si daca raman bani, ii va lua persoana cu 2000.
Pentru ca nu cred ca ap se va vinde la licitatie cu peste 80000 de euro, puteti face contestatie la executare, aveti nevoie de avocat
am facut contestati si fondul l-am cistigat si partea advesa a facut recurs si l-am pierdut deci continua licitatia dar mi-e frica ca nu tine cont de ipoteca de 80000
A doua licitatie
gemilia
am luat un imprumut in 2008 dela o pers suma 80000 euro cu contract de ipoteca la notar, tot in 2008 diferenta de o luna am luat de la alta persoana 2000 euro ... (vezi toată discuția)