am luat un imprumut in 2008 dela o pers suma 80000 euro cu contract de ipoteca la notar, tot in 2008 diferenta de o luna am luat de la alta persoana 2000 euro cu pers x de la care am luat 2000 nui contract cu ipoteca, doar contract de imprumut dar la notar, am avut proces civil pentru executare am cistigat fondul dar pers x a facut recurs a cistigat el acum am scosa casa la licitatie la suma de 284809 ron deci ar f i65000 euro / dar daca ar fi sa o cumpere cineva la suma mai mica de 80000 euro ce fac cu ipoteca de 80000 euro ?se poate vinde casa fara ipoteca ?si daca persoana cu ipoteca de 80000 euro face o plingere la judecatorie ca nu isi mai recupereaza bani si cere oprirea licitatiei deorece nu isi recupereaza bani as avea sanse ?sau invatati-ma va rog cum sa fac?
in cazul in care executarea silita se face la cererea unui creditor negarantat cu ipoteca, din pretul obtinut in urma vinzarii se achita mai intai ipoteca catre creditorul garantat. daca ramine un rest de bani, el se va achita catre creditorul care a inceput executarea. daca nu ramine nimic, atunci va ramine cu o creanta nesatisfacuta si poate continua executarea asupra altor bunuri sau venituri.