avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, cum se poate face? 2 creditori
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, cum se poate face? 2 creditori

Buna seara am avut un proces si am solicitat restiurea imprumutului conform unei chitante de mana inchieata intre subsemnata si o persoana am cistigat si fond si apel dar am solicitat si sechestrul pe imobilul imprumutantului si mi sa admis dar dupa 3 saptamini de la terminarea procesuli apelul am primit de la o banca cum ca imprumutantul are un credit este adevarat asta era si in cartea funciara si acum va intreb cum se procedeaza la executare trebuie sa fie pretul de licitatie sa acopere si creantele banci si a mea ?
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:30, 24 Aprilie 2014
Imobilul se scoate la licitatie cu pretul la care a fost evaluat si se va vinde.. cu cat se va vinde, pretul obtinut se duce la banca care are ipoteca si daca se indestuleaza banca si mai raman si bani, se distribuie si dvs.
creditul de la banca este din anul 2005 aceeasi suma era si creditul si asa a ramas dar pana acum de banca nu la executat din moment ce nu a platit ?banca nu are vina ei ca nu a solicitat executarea ?eu pot solicita situatia platii de catre banca ?sunt sigura ca sa platit din suma imprumutata deorece eu i=am dat banii de a platit si nu se poate ca suma sa ramina aceeasi
imi spuneti va rog daca in cf apare aceeasi suma in 2005 si abia acum se trimite dosarul de catre banca executorului nu este prescrisa datoria ?eu inn calitate de imprumutator cu sechestru asigurator pe acelasi imobil ma pot opune contestatiei prin actiune ?

[ nu scrieti cu majuscule, multumesc]
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2014
gi-jane2, moderator
La suma datorata se tot adauga penalitati pt neplata la timp, daca se plateste cate putin si destul de rar, datoria creste in loc sa scada. Creditul e ipotecar ? De cand nu a mai fost platit ?
creditul este ipotecar pe un apartament dar pe acelasi apartament am obtinut sechestru asigurator eu iar acum procesul este gata deci pot sa il execut dar am primit de la cadastru ca si banca are dosar executional dar acum de 2 saptamini .nu stiu decind nu a mai platit creditul la banca dar pot solicita un scadentar?oare il primesc?

Alte discuții în legătură

Imobil scos la licitate urgent gemilia gemilia am luat un imprumut in 2008 dela o pers suma 80000 euro cu contract de ipoteca la notar, tot in 2008 diferenta de o luna am luat de la alta persoana 2000 euro ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)