avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, cum se poate face? 2 creditori
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, cum se poate face? 2 creditori

Buna seara am avut un proces si am solicitat restiurea imprumutului conform unei chitante de mana inchieata intre subsemnata si o persoana am cistigat si fond si apel dar am solicitat si sechestrul pe imobilul imprumutantului si mi sa admis dar dupa 3 saptamini de la terminarea procesuli apelul am primit de la o banca cum ca imprumutantul are un credit este adevarat asta era si in cartea funciara si acum va intreb cum se procedeaza la executare trebuie sa fie pretul de licitatie sa acopere si creantele banci si a mea ?
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:30, 24 Aprilie 2014
Nu veti primi dvs scadentar ca nu aveti nicio calitate, iar daca ziceti ca a platit pana de curand, cand sa il fi executat banca ?
Cereti executarea apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil scos la licitate urgent gemilia gemilia am luat un imprumut in 2008 dela o pers suma 80000 euro cu contract de ipoteca la notar, tot in 2008 diferenta de o luna am luat de la alta persoana 2000 euro ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)