avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna personsl didactic titular
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna personsl didactic titular

Avem in unitatea de invatamant un personal didactic titular care a revenit la post dupa terminarea concediului pentru cresterea copilului care a lucrat timp de aproximativ 2 luni . Va rog sa-mi spuneti cum se va calcula corect concediul de odihna. Mentionez ca inainte de concediul pentru cresterea copilului a lucrat ca personal detasat intr-o alta unitate de invatamant (este titulara ,dar nu a functionat niciodata la unitatea noastra de invatamant).

Alte discuții în legătură

Revenire din concediul de ingrijire copil pana la 2 ani LUMI1971 LUMI1971 Sunt contabila intr-o unitate de invatamant si va cer ajutorul in rezolvarea urmatoarei situatii.In luna aprilie a acestui an,un cadru didactic va reveni la ... (vezi toată discuția)
Concediu in vacanta de vara la reintoarcerea din maternitate...cum se acorda? alinutzika alinutzika Buna ziua! Am o mare nelamurire si am intrebat multe persoane, dar nu am primit nici o informatie suficienta. Sunt invatatoare titulara pe un post care e la ... (vezi toată discuția)
Spor de stabilitate natura natura Aș dori să cunosc cum se aplică legea 63/2011: lucrez în învățâmânt ca titulară din 1997,și am doi copii cu care am concediu de ... (vezi toată discuția)