avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neplata taxa de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neplata taxa de timbru

am deschis un proces, dar nu am achitat taxa de timbru pana la al doilea termen. Actiunea s-a anulat ca fiind netimbrata. Daca vreau sa deschid alt proces pe aceasi problema mai am vreo sansa? Conteaza in vreun fel "neseriozitatea" de la prima actiune?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 23:35, 19 Ianuarie 2012
nu conteaza... faceti din nou alta actiune si timbrati sa numai fie anulata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de judecata in vederea achitarii taxei de timbru romex romex Stimati domni , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : - va rog sa-mi spuneti daca o instanta judecatoreasca a dat un termen pentru plata taxei de timbru ... (vezi toată discuția)
Renuntare la cerere de chemare in judecata emilalex emilalex pentru arenunta la cererea de chemare in judecata trebuie sa o timbrez inainte cu toata suma pe care treb sa o achit cu titlu de taxa de timbru? eu renunt la ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnã anularea cererii de chemare în judecatã ca netimbratã? TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.am avut un termen la un proces si ca solutie e-anulat-.ce inseamna mai exact?pt ca scrie ca,,admite exceptia netimbrarii,anuleaza cererea ca ... (vezi toată discuția)