avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventie caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventie caldura

sunt studenta stau in chirie, am contract de chirie inregistrat la finante dar fara viza de flotant, in aceste conditii pot beneficia de subventie la caldura
Desi este cam tarziu, trebuie sa mergeti la Directia de Asistenta Comunitara din localitate cu documentele - act identitate si contract de inchiriere - si solicitati formularul cerere -declaratie...in vederea completarii. Tot acolo o sa primiti toate informatiile necesare.
da, puteti beneficia...flotantul nu are nimic a face cu ajutorul de incalzire...solicitati informatii la conducerea asociatiei si daca ei nu stiu, adresati-va biroului de rel. cu asoc. de prop. de pe langa primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant adrianacojocaru84 adrianacojocaru84 buna ziua ,Ma numesc cojocaru adriana din craiova, sunt casatorita si avem un copil de 3 ani,cu toti stam cu chirie intr-un apartament cu 2 camere.dar nu avem ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru caldura catalina-elena catalina-elena Buna ziua, Daca sunt studenta,am viza de flotant beneficiez de subventie la caldura?Mentionez ca stau in apartamentul unei matuse,singura si fiind matusa nu ... (vezi toată discuția)