avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa prima inmatriculare

Buna ziua,

In anul 2007 am cumparat in leasing o autoutilitara Peugeot Boxer,am platit taxa 1500 E,va rog sa-mi spuneti daca dupa noua metoda de calcul ,care este taxa,si daca este mai mica pot cere restituirea sumei dupa noua lege.

Peugeot Boxer 2,2HDI ,84KW,120CP,EURO4,2007
Cel mai recent răspuns: bivojohn , utilizator 10:56, 21 Ianuarie 2012
3316.5 euro - mie atat mi-a dat dupa noua formula
E adevarat ca se restitue bani ,numai celor ca au platit incepad cu aprilie 2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala eurial leasing refuza sa plateasca restul raduhas raduhas buna ziua! am un caz mai special de spus...am preluat un leasing pt o masina peugeot 407 pe 17.06.2008 (desi am depus actele pt preluare la inceputul lui ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa speciala de inmatriculare andreiluputan andreiluputan Dragi prieteni, va deranjez azi cu o problema care sunt convins ca a fost mult dezbatuta de voi,insa nu gasesc nicaieri un raspuns potrivit situatiei mele. ... (vezi toată discuția)
Anaf restituire taxa prima inmatriculare bbc2bbc bbc2bbc Buna ziua, In primul rand doresc sa multumesc tuturor care vor raspunde la acest topic pentru orice informatie care poate fi de folos. In 2007 am ... (vezi toată discuția)