avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... AUTO IN LEASING PLATESC TAXA DIN 2012?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

AUTO IN LEASING PLATESC TAXA DIN 2012?

Am cumparat un OPEL ASTRA G din 2002 de la cineva care a luat-o in leasing, leasingul fiind gata in martie. pe cartea tehnica apar 2 stampile scriind ca a fost inmatriculata in 2006 si 2010 dar pe leasing .... acum cand se termina leasingul platesc taxa?
Cel mai recent răspuns: catalinabor , utilizator 15:50, 23 Ianuarie 2012
Pentru situatia autoturismelor achizitionate prin leasing,procedura impune ca detinatorul si utilizatorul autoturismului care nu detine calitatea de proprietar asupra autoturismului sa solicite imputernicire notariala de la compania de leasing care in acte este proprietarul de drept al autoturismului,in timp ce dvs sunteti doar beneficiarul contractului de leasing cu drept de utilizare autoturism
eu vreau sa stiu daca platesc taxa de prima inmatriculare sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare butnarsimonaelena butnarsimonaelena Am o masina in leasing achizitionata in oct 2007, iar taxa de prima inmatriculare a fost achitata in luna noiembrie 2011.Cum pot recupera aceasta taxa de la ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa inmatriculare direct de la firma de leasing pyerr79 pyerr79 Buna ziua. Ma numesc Dragan Paul si in Septembrie 2008 am achizitionat un autoturism Skoda octavia in leasin prin leasing. Eu am platit taxa de poluare direct ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)