avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Primarul vrea sa ne disponibilizeze, consilierii au ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Primarul vrea sa ne disponibilizeze, consilierii au votat in acest sens

suntem 6 Politisti locali la o primarie, in sedinta de consiliu din 17.01.2012 domnul Primat cu ai lui consilieri au votat ca sa ne desfinteze. la sedinta care a fost nu am fost chemati nic un Politist local.
in data de 20.01.2012 am solicitat Domnului secretar sa ne aduca la cunostinta despre continutul procesului verbal care sa intocmit la sedinta sau o instintare ,comunicare acesta refuzind
mentionam ca suntem angajati din 2008 ca agetii de politie comunitara si din 2011 prin legea cadru de functionare a politiei locale am fost numiti politisti locali
Puteti sa ne ajutati in legatur concediere noastra ce ce demersuri trbuie sa facem
Cel mai recent răspuns: mihai_misu , utilizator 12:39, 22 Ianuarie 2012
Orice ar fi votat consilierii trebuie sa se regaseasca in cuprinsul unei hotarari, redactata si inaintata pana acum prefecturii judetene. De asemenea, hotararea respectiva trebuie postata pe site-ul primariei sau la avizier.Ffaceti rost de ea, consultati-o, vedeti exact ce cuprinde (trebuie sa includa motivatia adoptarii ei, ca si normele de drept pe care se intemeiaza), iar daca va simtiti nedreptatiti o puteti ataca la sectia de contencios administrativ a tribunalului judetean. Se poate solicita instantei si suspendare efectelor respectivei hotarari pana la data ramanerii definitive si irevocabile a unei sentinte judecatoresti in cauza.
Succes!
Avand in vedere ca mi-am desfasfasurat activitatea 13 ani in M.A.I jANDARMI(am promovat cursuri speciale in M.I),consider ca am ivatat o multime de lucruri potrivite cu activitatea pe care o desfasor acum,functiona in Politia Locala.Totodata mi-am continuat studile la Facultatea de Drept,deoarece iau in serios aceasta profesie si doresc sa-mi continui activitatea in acest domeniu.
Actualul primar din localitatea unde imi desfasor activitatea considera ca nu mai are nevoie de Politie Locala deoarcece implica costuri foarte mari.Domnul primar a propus (desfintarea,reorganizarea sau scimbarea organigramei Politiei Locale).
Va rog frumos sa-mi spuneti daca avand pregatire pe care o ma, si find Functionar Public,domnul primar poate sa ma disponibilizeze.

Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata hotãrâri judecatoresti Tetra Tetra Buna seara, Ma numesc Mihaila Doina si sunt profesor si lider de sindicat la o scoala din localitatea Fălticeni. In luna septembrie trebuia sa primim banii ... (vezi toată discuția)
Statul de functii, eterna problema Va rog sa-mi spuneti : un stat de functii aprobat de ANFP, poate fii luat ca bază legală dacă nu a fost aprobat de Consiliul Local? La noi consilierii se ... (vezi toată discuția)
Puteti sa ma ajutati mihai_misu mihai_misu HOTARAREA NR. 2 din data de 17.01.2012 privind reorganizarea activitatii Primariei Comunei G.......... prin ... (vezi toată discuția)