In data de 19.07.2011 am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma.
In baza acestui contract, societatea se angajeaza sa efectueze o lucrare de proiectare si executie a unei instalatii de utilizare gaze naturale.
In perioada de 19.07.2011 -18.01.2012 am contactat societatea in vederea obtinerii de informatii cu privire la desfasurarea contractului. Reprezentantul companiei [Editat - fara nume de persoane fizice sau juridice in forum, multumesc pentru intelegere] in data de 29.08.2011 ne-a informat ( in urma apelului telefonic efectuat de beneficiar) ca Distrigaz Sud a dat acordul pentru acces. Dumneaei ne-a precizat ca in maxim 30 zile urmeaza sa ne contacteze pentru stalibilirea unei date la care sa se efectueze lucrarea. Dupa acest termen am revenit cu telefon pentru a cere informatii despre contract; am discutat cu un alt reprezentant nici atunci informatiile nu au fost concrete.
Pe data de 18.01.2012 am contactat Distrigaz Sud sa ne interesam de situatia contractului si am fost informati ca, dosarul a fost depus pe data de 12.01.2012.
Dat fiind faptul ca, termenele contractului sunt depasite consideram ca s-a ajuns intr-o situatie de litigiu.
Dacă in contract scrie data executării lucrării, şi acest termen a fost depăşit atunci da, aveţi un litigiu pe care aveţi şanse să îl câştigaţi. Dar dacă nu există termen atunci nu există nici un litigiu.
Racordare gaze
Iuli34
Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)