avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract comodat

Buna seara

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in cazul urmator: sunt PFA de 2 luni; sotia mea a avut o firma de consultanta pe care a suspendat-o anul trecut in martie. Pe firma respectiva exista inscrisa o masina. Pot sa fac un contract de comodat intre mine ca PFA si firma respectiva (suspendata), sau contractul trebuie sa fie intre mine ca PFA si proprietarul firmei suspendate (sotia)?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 18:34, 20 Ianuarie 2012
Faceţi contractul de comodat cu proprietarul înscris in carte şi talon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare auto lastrovi lastrovi Buna ziua! Vreau sa cumpar o masina din alta tara. As vrea sa il trec proprietar pe fiul meu care este minor. Intrebarea si dilema pe care o am este ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un autoturism iar dupa o luna am aflat ca era lasat gaj si ca nu putea fi vandut lunguiulian lunguiulian Buna seara ! In luna august am cumparat un autoturism de la o persoana din Loc. Oradea. Acea persoana se numea Marius si era proprietarul masinii doar cu ... (vezi toată discuția)
Contract comodat auto MEDREA COSMIN MEDREA COSMIN Masina proprie este obiectul unui contract de leasing. Este necesar incheierea unui contract de comodat intre PFA-ul meu si firma de leasing sau intre mine si ... (vezi toată discuția)