avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... costuri acte inscriere auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

costuri acte inscriere auto

Cam cit ar fi toate costurile , pt. acte si taxe , pt. un Ford din 1998 , cu o cilindree de 1600 , adus din afara ? Cu respect , F.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:07, 20 Ianuarie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori o mana de ajutor - inmatriculare in romania a unei masini din italia dany_dany6960 dany_dany6960 as vrea sa cumpar o masina din romania cu numere de italia,masina este un ford fiesta cu motor de 1400,euro 5 din 2009,as vrea sa stiu ce trebuie platit si cat ... (vezi toată discuția)
Taxa auto-vw polo 999 cm3,euro 2,an 1996, descartees20 descartees20 Am cumparat in luna noimenbrie un wv polo din germania,si as dori sa-l inscriu in 2012, daca pana acum stiam ca voi plati in juru sumei de 350 ,acum nu stiu ... (vezi toată discuția)
Taxa auto eugeenn eugeenn Buna seara tuturor.Detin, un autoturism marca opel vectra,recent adus din uk.Doresc sa stiu,cat ar costa taxa de inmatriculare,pana acum circuland cu numere ... (vezi toată discuția)