avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... As dori o mana de ajutor - inmatriculare in Romania a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

As dori o mana de ajutor - inmatriculare in Romania a unei masini din Italia

as vrea sa cumpar o masina din romania cu numere de italia,masina este un ford fiesta cu motor de 1400,euro 5 din 2009,as vrea sa stiu ce trebuie platit si cat in afara de pretul masinii ptr a o inmatricula in romania ,actele sunt valabile pana la sfarsitul lui 2012 ,dar as vrea sa o inscriu acum ,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 22:05, 23 August 2012
Taxa de poluare fiind suspendata pana la sfarsitul anului, pentru alte taxe si ce mai trebuie facut, o idee ar fi aici:
[ link extern ]
Pentru etapele ce trebuie parcurse, vezi aici (postarea este din 2008, deci nu lua in seama costurile de aici):
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu - incadrare autoturism panzarumitica panzarumitica avand in vedere legislatia romaneasca si cea europeana, va rog sa-mi spuneti, un autoturism FORD FIESTA, prima inmatriculare 30.09.2005 ITALIA, capacitate ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare din italia in romania pe acelasi nume baican constantin baican constantin Buna seara Am o intrebare. Cum trebuie sa procedez ca sa-mi inscriu o masina pe care am detinut-o in Italia timp de 2 ani si cu care am revenit si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto gabiy08 gabiy08 buna seara. am si eu o intrebare in legatura cu taxa auto de prima inmatriculare. am cumparat un opel corsa din 1994 cu motor de 1195 cc euro 2 si as vrea sa ... (vezi toată discuția)