avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare din Italia in Romania pe acelasi nume
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare din Italia in Romania pe acelasi nume

Buna seara
Am o intrebare.
Cum trebuie sa procedez ca sa-mi inscriu o masina pe care am detinut-o in Italia timp de 2 ani si cu care am revenit si vreau sa ma stabilesc in tara? Mentionez ca sunt cetatean roman si am rezidenta in Italia.
Ce acte imi trebuiesc, si ce etape trebuie sa parcurg?
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 18:41, 21 Noiembrie 2010
Pentru inmatriculare auto urmati indicatiile de aici: [ link extern ]
L.C.
Prima data va faceti programare la R.A.R,dupa ce aveti cartea masinii ,mergeti cu ea la finante sa va calculeze taxa de inmatriculare,platiti taxa,va faceti un dosar cu actele masinii cu dovada ca ati platit taxa si meregeti la serviciu de permise si inmatriculari auto,acolo mai trebuie platite ceva taxe pentru talon si numere si asigurarea pe minim 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare... christty31 christty31 Salut! Care sint etapele si in ce ordine pentru inmatricularea unei masini cumparate cu factura de la o firma? Am gasit asa multe variante pe net ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fufa fufa M-am intors de curand din Spania...cu tot cu familie si masina .Am stat 20 de ani dar e din ce in ce mai greu.Ce am de facut ca sa inmatriculez masina in ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 Myhai007 Myhai007 Buna ziua, as dori sa-mi cumpar un logan mcv din 2008 aceasta masina am gasit-o la o firma de leasing inmatriculata deja. Daca as cumpara-o cat mar costa taxa ... (vezi toată discuția)