avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto

M-am intors de curand din Spania...cu tot cu familie si masina .Am stat 20 de ani dar e din ce in ce mai greu.Ce am de facut ca sa inmatriculez masina in Romania? :sorry:Mentionez ca nu mai am acte romanesti, dar vreau sa raman in tara .Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 14:13, 24 August 2010
In primul rand trebuie sa va faceti actele romanesti,dupa care masina trebuie radiata din spania,dupa ce rezolvati actele si radierea masinii faceti programare la R.A.R unde o sa va dea cartea masinii,cu actele de la R.A.R mergeti la finante sa va calculeze taxa de poluare,platiti taxa si mergeti cu dosarul la politie unde urmeaza sa faceti asigurarea,talonul si sa va dea numere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare din italia in romania pe acelasi nume baican constantin baican constantin Buna seara Am o intrebare. Cum trebuie sa procedez ca sa-mi inscriu o masina pe care am detinut-o in Italia timp de 2 ani si cu care am revenit si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea in romania a unui autovehicul din spania adrian-remus adrian-remus SALUT! INCEP PRIN A SPUNE CA SUNT PROPRIETAR DE 2 ANI A UNUI AUTOVEHICUL FORD (vechimea lui este de 4ani) SI AS VREA SA-L INSCRIU IN ROMANIA , DAR NU STIU CE ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina - procedura, taxe gabi.b gabi.b Vreau sa achizitionez o masina adusa din Italia, cu numere rosii de BH. Avand in vedere ca eu sunt din Prahova, deci distanta este de 600 km, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)