avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... taxa auto 2013
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

taxa auto 2013

Buna ziua, as dori sa-mi cumpar un logan mcv din 2008 aceasta masina am gasit-o la o firma de leasing inmatriculata deja. Daca as cumpara-o cat mar costa taxa de inmatricularea?
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 21:57, 14 Ianuarie 2013
..NU cumva are taxa platita conform legii din aprilie 2008 ?
Cel mai simplu este sa solicitati vanzatorului sa se duca la anaf si sa scoata o hartie cum ca taxa a fost platita si nu a fost restituita!.

Chiar si daca ar fi avut taxa platita poate ea s-a recuperat in instanta si va trebui sa o platiti din nou.
pt a se elimina orice risc cereti vanzatorului sa scoata el aceasta adeverinta.

taxa pt masina este de ~600eur (nu ati spus motorizarea dar tot pe acolo e).
taxa in formula actuala e posibil sa se modifice in perioada imediat urmatoare;
Nu stiu sigur dar daca e platita conform legii din 2008 . Daca vreau sa o inscriu pe judetul de unde provin trebuie sa platesc din nou inmatricularea?
Iar daca taxa nu e platita conform legii din 2008 trebuie sa o inscriu eu?
Sa ma scuzati daca va pun intrebari multe.
In cazul in care nu s-a recuperat taxa,nu se plateste nici o taxa de inmatriculare,mediu ,etc.Platiti doar taxele pentru trascriere.
La taxele pt transcriere auto cat se plateste???

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism - problema taxa auto uclaudiu uclaudiu Apelez si eu la voi pentru o problema..... Am cumparat in decembrie anul trecut un Logan 1,4 din 2004...am facut actele dar nu am mai apucat sa o inscriu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare dificila! dianthus2rt dianthus2rt Buna seara. Am si eu o problema. In datade 3 mai am cumparat un autovehicol, am facut acte de vanzare/cumparare, am achitat pretul masini, in targ mi sa facut ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)